Det familjära företaget

Svenska tält i Dorotea AB är ett litet men modernt familjeföretag med 20 anställda, som tillverkat förtält i över 35 års tid.

All tillverkning sker i Dorotea, Sverige.

Högklassigt handarbete från Dorotea sedan 1983.

Nordens enda tältfabrik ligger i Dorotea, Lapplands sydport och den är vår. Här tillverkar vi sedan 1983 förtält och tillbehör till husvagnar och husbilar. Vår fabrik har tjugotalet anställda som varje dag ägnar sig åt ett högklassigt handarbete kombinerat med högteknologiska lösningar för att just Din fritid skall bli så bekymmersfri som Du önskar.

Vi investerar och satsar på vår tältfabrik i Dorotea just för att vi vet att Du kommer att uppskatta våra produkter tack vare att de tillverkas i Din närhet och framförallt vår service.
Att vår fabrik ligger nära Dig borgar för att vår relation med Dig kommer att vara trygg och Du kommer att kunna lita på oss år efter år. Vi finns här för Dig, bokstavligen och på riktigt!
Fabriken vid Bergvattenån i Dorotea har sedan 1983 funnits i vår familjs ägo i Din absoluta närhet i den mäktiga och storslagna natur som en fjällkommun kan erbjuda.
Tillsammans med vår kunniga och professionella personal designar och tillverkar vi här allt under samma tak. I vår fabrik går högteknologi och handarbete hand i hand.

Att vara ett litet kvalitetsmedvetet och serviceinriktad företag gör att det blir lätt att hjälpa våra kunder. Vi kan om det behövs på några sekunder ställa om produktionen för att hjälpa just Dig!
För oss är ingenting omöjligt och det är alltid lätt för Dig att komma i kontakt med oss. Vi tar tillvara på all den kunskap och de fördelar som ett familjeföretag har i form av personlig och hög servicenivå, ansvarskänsla, flexibilitet och strävan efter långsiktiga goda relationer.

Vi anser att våra produkter och starka varumärke som fötts i Sverige mår bäst av att också fortsättningsvis utvecklas och produceras i Sverige. Vi har aldrig hoppat på tåget som leder till lågavlönade områden utan vet att vårt val av tillverkning i Sverige gynnar våra produkter och det gynnar Dig!

I vårt familjeföretag verkar nu två generationer tillsammans. Den yngre generationen har vuxit upp på fabriksgolvet med trådrullar, tyg och sax som leksaker. Vi törs därför garantera att vi vet vad vi pratar om vad gäller förtält och materialval men vi är samtidigt ständigt lyhörda inför våra kunders önskemål och erfarenheter.

Vi trivs med det vi gör och vi är den enda nära alternativet!

Svensk tillverkning

Svensk tillverkning och design garanterar bästa möjliga kvalité och service för Dig. 
Tillsammans med vår kunniga och professionella personal designar och tillverkar vi allt under samma tak i Dorotea. Svenska Tält utvecklar sina produkter med den absolut högsta kvalitén, från design och utveckling till produktion och eftermarknad.

Vi anser att bra produkter och starka varumärken som fötts i Sverige mår bäst av att fortsättningsvis också utvecklas och produceras i Sverige. I våra produkter använder vi inte några billiga komponenter från lågavlönade områden.

Återförsäljare

Våra duktiga återförsäljare runt hela Norden hjälper Dig att hitta ett förtält just för Din vagn och Dina behov. Vi är ett team som ser till att Din fritid skall bli så bekymmersfri som möjligt och vi gör alltid vårt yttersta för att ha nöjda kunder.