ETT TÄLT TILLVERKAT I DIN NÄRHET, DET KOMMER DU ATT MÄRKA!

I Dorotea som ligger i södra Lappland finns Svenska Tält Dorotea AB, vår trivsamma och moderna tältfabrik med 20-talet anställda. Här har vi tillverkat förtält och tillbehör till Ditt campingliv i över 30 års tid. Det innebär att vi tar tillvara på all den kunskap och de fördelar som ett familjeföretag har i form av personlig och hög servicenivå, ansvarskänsla, flexibilitet och strävan efter långsiktiga goda relationer.

Vi är den enda tillverkaren av förtält i Sverige, ja faktiskt i hela Norden och vi tänker aldrig flytta vår produktion till låglöne- länder. Det är ett val som gynnar våra produkter och som gynnar Dig.

 

DET KOMMER DU ATT MÄRKA!

 

Fabriken vid Bergvattenån i Dorotea har sedan 1983 funnits i vår familjs ägo i Din absoluta närhet i den mäktiga och stor- slagna natur som en fjällkommun kan erbjuda. Tillsammans med vår kunniga och professionella personal designar och tillverkar vi allt under samma tak. I vår fabrik går högteknologi och handarbete hand i hand.

 

Vi trivs med det vi gör.

DET KOMMER DU ATT MÄRKA!

 

När Du valt ett förtält tillverkat i vår fabrik kan Du känna Dig trygg. Vi finns här för Dig och hjälper till år efter år efter år.

Ett telefonsamtal eller mail och allt löser sig. Det är lätt att leva och verka i den här delen av landet och det smittar av sig på vårt sätt att hantera och lösa situationer.

COPYRIGHT 2015 SVENSKA TÄLT i Dorotea AB  Timmervägen 5   917 32 Dorotea   Tel: +46 (0)942-108 15 Fax: +46 (0)942-109 53 E-mail: info@svenskatalt.se